SKOLAVSLUTNING

Återigen en välfylld vecka............
I måndags gick sonen ut 9:an med fina betyg och ett stipendium i Svenska/Media för god sammarbetsförmåga, ansvarstagande och stor begåvning. Kände mig så stolt å glad!
 Igår kom maken hem från sjukhuset, om än utan färdigställd diagnos. Dessbättre har de inte släppt honom för gott. Han är fortfarande under utredning. Måtte de hitta orsaken å måtte det inte vara allvarligt.
 Idag har det varit skolavslutning igen. Minstingen har nu slutat 4:an och jag tog semester dagen till ära. Skolavslutningar är något speciellt. Så även den här, fast denna gång mest pga av vädret. Himlen slog upp sina portar på vid gavel och fullständigt vräkte ur sig regn.Evenemanget fick ställas in och istället fick varje klass gå till sina respektive klassrum å fira i mindre skala. Det gick väl det med, men stämningen blev inte den samma.
Hoppas regnet håller sig borta imorgon. Då har en arbetskamrat bjudit alla kollegor på gårdsfest pga att hon ska börja på nytt jobb.
Fredag å söndag är nog de enda dagarna som är sk "fria" den här veckan.
På lördag är det nämligen bröllops-fest på gång.
Ja, jösses vilket tempo man lever i!

Kommentarer
Postat av: Anki

Jag fick inte gå på någon skolavslutning alls! Det är lite orättvist!

2009-06-10 @ 23:18:29
URL: http://anci.62.blogg.se/
Postat av: Party-pinglan

Gött att du fått hem gubben,men se till att dom inte släpper taget om honom innan dom hittar orsaken! Mysigt med skolavslutning!Ingen för mej i år,men nästa år få jag gå på 2 st. Marcus sista,och Viktors första..Ha de trevligt i helgen,med gårdsfester och bröllopsfester. En annan jobbar...

2009-06-11 @ 17:16:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback