VISA MIG VÄGEN,SNÄLLA!

Det har varit en turbulent och omvälvande vecka på flera sätt. Känslorna har pendlat mellan ilska, stolthet, hopp, glädje, osäkerhet, uppgivenhet och förtvivlan. Just nu känner jag mig ensam, ledsen och olycklig. Det har inte hänt något speciellt precis idag som kan förklara mina känslor. Det bara är så. Det går upp och ner å för tillfället är det ner. Att känslorna åker berg-o-dalbana med mig har väl i grund och botten en förklaring................eller flera.
Vad är mitt mål i livet? Vart vill jag komma? Hur ska jag nå dit?

Vad måste jag göra? Vilka val måste jag ta ställning till? Vad är rätt å vad är fel? Vilka konsekvenser får mina val?
Jag jobbar med mig själv och dessa funderingar  både på egen hand och tillsammans med en terapeut och visst går det framåt..................men det tar tid. Visst,det får jag väl räkna med, men tänk om tiden inte räcker till. Tänk om den tar slut. Tänk om det blir för sent. Tänk om jag aldrig når mitt mål..........................vilket det nu är.
Jag måste nog börja söka efter mitt mål i livet. Å, så klok å förnufftig jag låter nu. Det är väl bara att sätta igång. Lätt som en plätt! Nä, det är ju just det som det inte är. Eller kan någon säga mig var jag ska börja leta? Visa mig vägen, snälla någon!

Kommentarer
Postat av: Lena

Självklart ska vi ha mål men nu är jag så trött på 'mål-snacket'. Det står var och varannan tidning och bok att man ska ha mål. Terapeuter säger det.Om man inte har det då? Är man en 'dålig' människa? Går ens liv åt skogen då? Visst, några småmål har man nog. Men varför pratar ingen om att bara vara! Att sluta prestera innan vi blir sjuka. Att det är viktigt att leva i nuet och inte hela tiden planera inför framtiden och mål. ?

Mitt mål idag är kanske att gå till affären. Och inte en jorden-runt-resa eller en karriär eller köpa ett hus. Det kanske inte behöver vara så stora mål.För en lång tid sedan så blev jag utbränd. Gick in i väggen. Och när jag läser ditt inlägg blir jag stressad. (fast det är ett bra inlägg och jag tycker om det). Jag känner så väl igen mig.

Så ta det lugnt med målen och stressa inte fram något. Det blir bara värre då.Trevlig blogg. :)Mvh Lena

2009-05-11 @ 07:27:55
URL: http://celena.blogg.se/
Postat av: Anki

Ibland när du skriver så är det som om du läst mina tankar! Men du vännen vi har ett mål som vi skall genomföra. Kram

2009-05-11 @ 20:45:22
URL: http://anci62.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback