ÄNTLIGEN FREDAG!

Underbara fredag. Äntligen är du här! Sitter här med ett glas rödvin..................å fler ska det bli...................å dränker mina sorger. Nä, så illa är väl det inte, så att jag måste ta till flaskan........eller rättare sagt, glaset, för att livet är tufft mot mig just nu. Nä, ska nog komma på fötter igen utan alkohol, eller snarare tack vare att jag inte använder alkohol i det syftet.
Men nog är det gott ibland att känna värmen sprida sig i blodådrorna och beskymren halka ner i tårna för att slutligen sippra ut som fotsvett i strumporna. Eller den mjuka bomullskänslan inne i skallen, där karusellen snurrar sakta runt, samtidigt som hästarna svävar upp å ner i det blå. Inte underligt att man får lust att dansa,breda ut sig å ta plats! Någon som vill parta med mig? Någon som törs? Aha, nu é hon full, tänker ni. Nä, men lite salongsberusad kanske. Usch å fy, tycker säkert några av er. It´s okey for me! Ni får tycka och tro vad ni vill. Just idag är det vad jag behöver och det står jag för.

           KRAM å SKÅL ta mej F............

Kommentarer
Postat av: Anki

Jag partar gärna med dej och det vet du! Visst det är skönt att dricka lite vin i bland men det är trevligare i sällskap och det vet du också. Du kunde ju ringt till mej jag var ju ensam hemma! Tog en drink och slocknade två timmar i soffan. Jag finns alltid till för dej, glöm inte det!!! Kram

2009-03-21 @ 08:45:30
URL: http://anci62.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hoppas du får en trevligt o mysig helg kram o skål :P

2009-03-21 @ 19:08:49
Postat av: Anki

Jag undrar bara en sak varför får män, såra oss kvinnor men vi skall ta emot all skit. Är så trött på känslor!

Kram

2009-03-22 @ 11:12:33
URL: http://anci62.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback